Contact

Bezoekadres: Lange Lakenstraat 19, 2011ZB Haarlem.
Je kunt er plaatsnemen in de wachtruimte!

Parkeren kan lastig zijn rondom de praktijk en is het helaas betaald parkeren. Op 5 minuten loop afstand vind je Parkeergarage “de Raaks” (aan de Zijlvest 45), parkeertarieven zijn daar lager dan op straat parkeren.

Kom je met het Openbaar Vervoer? Top; het is een leuke wandeling door het centrum naar onze praktijk vanaf Centraal Station (15 a 20 minuten). Of je kunt vanaf Centraal met bus 2, 3 of 300; uitstappen bij halte “Centrum/Verwulft”, dan is het 4 minuten lopen vanaf de bushalte naar de praktijk. Halte “Schouwburg” is zelfs maar 2 minuten lopen.

Wij vinden het heel vervelend om te moeten melden dat wij op dit moment geen ruimte hebben voor nieuwe aanmeldingen. Er is een mogelijkheid om je aan te melden voor de wachtlijst; zie aanmelden‘.

Wil je verder nog aanvullende informatie over de begeleiding, onze werkwijze, presentaties/workshops of deskundigheids bevordering? Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen: e-mail.

De praktijk is gesloten buiten kantooruren en tijdens schoolvakanties van regio Noord-Holland.

Bij crisissituatie: contact je huisarts/ dienstdoende huisartsenpost.

In crisissituaties kan je het beste je eigen huisarts raadplegen, deze kan doorverwijzen naar de crisisdienst van de GGZ.

Voor acute situaties rond jongeren is er ook het crisis interventieteam van Bureau Jeugdzorg. Dit team is 7 dagen per week, 24 uur per dag, bereikbaar
via telefoonnummer 088 – 777 80 00.

NB: Ben je tussen de 12 en 25 jaar? Via de website van @ease kun je anoniem, gratis en zonder afspraak terecht, of kun je gebruik maken van de anonieme chatdienst.
Vanaf 29 maart 2023 is er ook de mogelijkheid om naar de inloop van @ease te komen in Haarlem (zie voor adres en tijden de website).

Je kunt ook bellen met 113, op nummer 0800-113. Of met hen chatten via 113.nl. Het is gratis en anoniem.