Contact

Bezoekadres: Lange Lakenstraat 19, 2011ZB Haarlem.

Je kunt er plaatsnemen in de wachtruimte. Pak lekker limonade, koffie, thee en/of een lollie & blader door alle aanwezige boeken of tijdschriften.

Parkeren kan lastig zijn rondom de praktijk en is het helaas betaald parkeren. Op 5 minuten loop afstand vind je Parkeergarage “de Raaks” (aan de Zijlvest 45), parkeertarieven zijn daar lager dan op straat parkeren.

Kom je met het Openbaar Vervoer? Top; het is een leuke wandeling door het centrum naar onze praktijk vanaf Centraal Station (15 a 20 minuten). Of je kunt vanaf Centraal met bus 2, 3 of 300; uitstappen bij halte “Centrum/Verwulft”, dan is het 4 minuten lopen vanaf de bushalte naar de praktijk. Halte “Schouwburg” is zelfs maar 2 minuten lopen.

NB. IN 2024 VERHUIST ONS BEZOEKADRES NAAR SANTPOORT-ZUID, HOERA. Dan hebben we heeeeel veel ruimte voor fietsen en voldoende gratis parkeerplaats voor de deur, met 2 elektrische oplaadpunten. Kom je met het Openbaar Vervoer? Top; Treinstation Santpoort-zuid ligt direct aan de overkant van de straat!

Wij zijn druk bezig met de verbouwing van onze nieuwe locatie voor de spreekruimtes; vanaf januari 2024 ontvangen wij jullie graag op de: Van Dalenlaan 394, 2082VR Santpoort-Zuid.

 

Informatie over hoe je je kunt aanmelden voor een traject bij ons; zie aanmelden.

Wil je verder nog aanvullende informatie over de begeleiding, onze werkwijze, presentaties/workshops of deskundigheids bevordering? Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen: e-mail.

De praktijk is gesloten buiten kantooruren en tijdens schoolvakanties van regio Noord-Holland.

Bij crisissituatie: contact je huisarts/ dienstdoende huisartsenpost.

Voor acute situaties rond jongeren is het crisis interventieteam van Bureau Jeugdzorg 7 dagen per week, 24 uur per dag, bereikbaar: 088 – 777 80 00.

Suïcide-preventie-lijn 113: Je kunt bellen op nummer 0800-113. Of met hen chatten via 113.nl. Het is gratis en anoniem!

NB: Ben je tussen de 12 en 25 jaar? Via de website van @ease kun je anoniem, gratis en zonder afspraak terecht, of kun je gebruik maken van de anonieme chatdienst.
Vanaf 29 maart 2023 is er ook de mogelijkheid om naar de inloop van @ease te komen in Haarlem (zie voor adres en tijden de website).